ІІ Міжнародні арбітражні читання пам’яті академіка І.Г. Побірченка

13/11/2014

ІІ Міжнародні арбітражні читання пам’яті академіка І.Г. Побірченка

13 листопада 2014 року Міжнародний комерційний арбітражний суд і Морська арбітражна комісія при Торгово-промисловій палаті України провели II Міжнародні арбітражні читання пам’яті академіка І.Г. Побірченка.

На обговорення Арбітражних читань була винесена одна тема: «Арбітражна угода: базові принципи і сучасні тенденції», що дало можливість двадцяти доповідачам з України, Білорусі, Нідерландів, Польщі, Сербії та Фінляндії на 4-х сесіях глибоко і всебічно її висвітлити.

В Арбітражних читаннях взяли участь понад 100 учасників, серед яких були представники академічної та вузівської науки, корпоративні юристи, представники бізнесових структур, юридичних фірм, адвокати, практикуючі юристи в галузі зовнішньоекономічної діяльності та міжнародного комерційного арбітражу, представники регіональних торгово-промислових палат, арбітри МКАС і МАК при ТПП України, студенти юридичних факультетів київських вузів.

У роботі Арбітражних читань активну участь взяли представники судової влади України: Голова та заступник Голови Вищого господарського суду України, заступник Голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, судді місцевих та апеляційних судів та ін., що додало конференції особливий інтерес і практичну значимість.

За підсумками обговорення питань учасники Арбітражних читань прийняли Резолюцію, текст якої буде опублікований найближчим часом.

Матеріали Арбітражних читань будуть опубліковані окремою збіркою.

Документы для завантаження:
1. Програма Арбітражних читань (російська мова)
2. Презентації докладів (мовою оригіналу)
3. Резолюція Арбітражних читань (російська мова)

ІНФОРМАЦІЙНІ СПОНСОРИ:

 



Додати в календар 20141113 20141113 Europe/Kiev ІІ Міжнародні арбітражні читання пам’яті академіка І.Г. Побірченка

Міжнародний комерційний арбітражний суд і Морська арбітражна комісія при Торгово-промисловій палаті України провели ІІ Міжнародні арбітражні читання пам'яті академіка І.Г. Побірченка.

Поділитися
Всі Новини

Міжнародний комерційний арбітражний суд
при Торгово-промисловій палаті України

Вулиця Велика Житомирська 33
Київ 01601, Україна
+380 44 586-51-87
+380 67 239-56-77
+380 50 352-36-96
[email protected]

Відскануйте QR-код для завантаження сторінки у Вашому браузері